• h_3289w.jpg
  • h_3266w.jpg
  • h_3272w.jpg

Young yoga: yoga voor 13jr - 18jr

Yoga werkt voor iedereen, ook voor jongeren. Wij geven regelmatig yoga-clinics aan examenleerlingen bij verschillende scholengemeenschappen. Daarnaast hebben we de cursus Young Yoga, speciaal voor jongeren tussen 13 en 18 jaar. Young yoga is een cursus die aansluit op jouw belevingswereld. Het heeft veel voordelen!

Ontspannen in tijden van stress

Er komt veel op je af. Je moet studeren, zeker in de examenperiode. Je voelt spanning en dat is prima, als je soms ook maar kunt ontspannen. Young Yoga helpt je daarbij. Na de diepe ontspanning kun je je weer beter concentreren.

 Lekker slapen

Slaap je slecht? Misschien vind je het lastig om te ontspannen als je in bed ligt, lig je te malen of voel je spanning in je lijf. Tijdens Young Yoga leer je om te ontspannen, en je krijgt tips en tricks, zodat je het thuis ook kan toepassen!

Betere houding

Je zit veel in de boeken en achter de computer. Vaak in dezelfde houding, waardoor je last kunt krijgen van je rug, nek en schouders. Young Yoga helpt je om bewuster een goede houding aan te nemen, en geeft je ook praktische oefeningen om de spanning die je hebt opgebouwd los te laten. Daarna kun je weer zonder pijntjes aan de slag.

Betere sportprestaties

Tijdens het sporten train je je spieren. Heel gezond natuurlijk, maar je spieren hebben ook ontspanning nodig om optimaal te kunnen functioneren. Bij Young Yoga leer je hoe je je spieren helemaal kunt ontspannen, tot in de diepste vezels. Je zult merken dat je daardoor nog sterker wordt! Bovendien train je tijdens Young Yoga ook je kleinere spiergroepen en je bindweefsel, waardoor je soepeler en leniger wordt.

Goed in je vel

Zit je niet zo lekker in je vel, maar weet je niet precies waar het aan ligt? Young Yoga kan je helpen om even stil te staan in je drukke leven. Door de diepe ontspanning word je bewuster van je lijf en je gevoelens. Young Yoga is een moment voor jezelf, waarin je even helemaal tot rust kunt komen. Daarna voel je je vaak een stuk beter!

De cursus van 7 lessen (geen les in de voorjaarsvakantie donderdag 20 februari) \
kost € 60,00.

Cursus start donderdag 30 januari 16:15 tot 17:15 uur

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier voor de cursus.
Voor een proefles stuur een e-mail naar info@yogazwolle.nl


Top