Ontspanningsyoga

Ontspanningsyoga

Bij deze vorm van yoga ligt de nadruk op ontspanning. De oefeningen worden in alle rust uitgevoerd, zodat deze optimaal tot hun recht kunnen komen. De aandacht voor de adem ondersteunt en versterkt het gunstige effect van de rustige, vloeiende bewegingen. De afronding van de les is een totale diepe ontspanning. Elke cursus belicht een bepaald aspect van yoga, waardoor elke cursus weer anders is.

Start nieuwe cursussen:

dinsdag 22 september en donderdag 24 september 2020 van 10.00 tot 11.15 uur: 
Najaarscursus 12 lessen van vijf kwartier voor € 145,00 

Je krijgt altijd de gelegenheid om een les in te halen of te verschuiven

AANMELDEN
Een heerlijk ontspannend wekelijks rustpunt in mijn leven.

Ik zit al heel lang , met tussenpozen, op yoga. Ik ben destijds met yoga begonnen omdat ik toen een vrij hectische baan had waarin ik veel geconfronteerd werd met de zelfkant van het leven, een emotioneel zware baan. Veel stress. Vaak had ik in de weekenden migraine. Ik ben op yoga gegaan om mij leren te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken, mij te richten op mezelf en te concentreren op het hier en nu.

Wat heeft ontspanningsyoga mij gebracht;

Rust en balans in mijn leven. Niet over mijn grenzen heen te gaan en te luisteren naar mijn lichaam. Ontspanning door concentratie en een goede ademhaling. Ik integreer yoga in mijn dagelijks leven, het is voor mij een basis om bij mezelf te blijven.

Carola
Top