• h_3289w.jpg
  • h_3266w.jpg
  • h_3272w.jpg

Yoga voor kinderen

Nog nooit eerder kregen kinderen zoveel impulsen te verwerken en is de druk van buitenaf zo groot dan in de tijd waarin we nu leven. Yoga helpt kinderen, net als volwassenen om bij zichzelf te blijven, binnen de eigen mogelijkheden en grenzen. Alle kinderen kunnen aan yoga doen en genieten van de rustgevende en heilzame werking van yoga. Op een manier die kinderen aanspreekt, worden de yogahoudingen en -oefeningen aangeboden. Net als bij volwassenen helpt yoga voor een beter (zelf)bewustzijn en zelfvertrouwen.

Kinderyoga is een speelse hatha yoga vorm die afgestemd is op het ontwikkelingsniveau van het kind. Het belangrijkste in de kinderyoga is dat de kinderen zich veilig voelen, plezier hebben, waarbij ze ervaren dat iedereen goed is zoals die is met zijn eigen kwaliteiten.

Vaste onderdelen in de lessen zijn yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, visualisatie en meditatie.

Yoga leert kinderen zich bewust te worden van zichzelf en het versterkt de motorische ontwikkeling, de creativiteit, het zelfvertrouwen en de concentratie. Tevens leren kinderen spanningen los te laten en grenzen te herkennen en aan te geven.
 

VACATURE KINDERYOGA-DOCENT:
neem contact op: mobiele nummer   06 3076 3938                      

NIEUWE CURSUSSEN starten op woensdag in september:
van 15:00 uur tot 15:45 uur voor 4 jaar tot en met 8 jaar;
van 16:00 uur tot 16:45 uur voor 9 jaar tot en met 12 jaar.

7 lessen van drie kwartier voor € 50,00*

Lesdata:

woensdag 11 september
woensdag 18 september
woensdag 25 september
woensdag   2 oktober
woensdag   9 oktober
woensdag  16 oktober
woensdag  23 oktober 

 * Voor twee kinderen van hetzelfde gezin: 7 lessen voor 80 euro (20 euro korting)

Aanmelden/info: info@yogazwolle.nl of onderstaand formulier.


Top