Workshops met Martina Capousek

Martina is een nationaal erkende en zeer ervaren acupuncturiste, gespecialiseerd in hormonale problematiek. Ze staat bekend om haar expertise op het gebied van fertiliteitsproblematiek, en haar zachte, holistische aanpak, die acupunctuur combineert met Aziatische geneeswijzen, voedingsleer, fysiotherapie en yoga. Martina is tevens gekwalificeerd docente aan de Traditional Chinese Medicine Academy,  geregistreerd Yin yoga docent en auteur van vele artikelen en blogs over verminderde vruchtbaarheid en andere gezondheidsklachten. Zij woont in Zwolle (Assendorp) en werkt daar vanuit haar eigen praktijk, ‘Bloesem Acupunctuur’.

Workshop Vier je vruchtbaarheid
zaterdag 14 maart 10:00 - 12:30

In deze workshop vieren en versterken we je vruchtbaarheid.
In 2,5 uur durende yogales leer je de vruchtbaarheid-maangroet en verdiept je je in heup- en hartopeners zodat je vruchtbare energie vrij kan stromen.
Dit is een leuke workshop om niet alleen je vruchtbaarheid, maar ook je seksualiteit een boost te geven. 

Workshop Koel (Cool) met je Overgang
zaterdag 28 maart 10:00 - 12:30

Koel met je overgang? Ja, dat kan. Je keert het tijdens deze workshop van Martina Capousek, waarin ze haar kennis als acupuncturist en Yin yogadocent combineert.
Met welke klachten gaat de overgang gepaard? Van de welbekende opvliegers heeft 76% van de vrouwen last. Minder bekende symptomen zijn angst- en paniekaanvallen, duizeligheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, vergeetachtigheid en onzekerheid.

Deze workshop wordt van harte bevolen. Het wordt een 2 uur durende Yin yoga les, met een half uurtje theorie, waarin Martina je bij praat over wat je zelf kunt doen met voeding om je overgang soepel te laten verlopen.

De overgang begint rondom je 45e jaar met afname van je vrouwelijke hormonen. Ook als je nog geen menopauze hebt gehad (stop menstruatie gedurende 12 maanden), is deze workshop geschikt.

Bij de workshops krijg je een gratis werkboekje met pasende yoga houdingen en meer tips omtrent het onderwerp. 

Kosten € 45,00 


Yoga vormen

Top