• h_0872w.jpg
  • h_0909w.jpg
  • h_1136w.jpg

Werkwijze

Yoga Zwolle verzorgt cursussen en workshops yoga en trainingen mindfulness.
Zwangerschapsyoga gaat het gehele jaar door van start in januari, maart, mei, juli, september en november.
De cursussen van 10 lessen hatha yoga, power flow yoga, yin yoga, yin yang yoga, ontspanningsyoga, yoga nidra, kinderyoga en yoga voor mannen, gaan in januari, april en september van start evenals de 8 weekse mindfulnesstrainingen. Ook in de zomermaanden juli en augustus zijn alle yogavormen te volgen met een knipkaart van 10 lessen of 5 lessen..

Studio Yoga Zwolle geeft de authentieke 8-weekse mindfulnesstraining MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction = vermindering van stress door aandachttraining), volgens de eisen en normen van het Instituut voor Mindfulness en de vakvereniging VMBN.

Met ingang van 1 januari 2015 vergoeden zorgverzekeraars deze training, omdat de trainer van Yoga Zwolle gecertificeerd is in de hoogste categorie (Categorie 1) en lid van de vakvereniging VMBH, Registratienummer 2014566.

Yoga Zwolle verzorgt workshops, clinics en trainingen op aanvraag door bedrijven, scholen, instellingen of voor een privé-aangelegenheid.

Adres

Studio Yoga Zwolle
Rijnlaan 25
8032 JZ Zwolle

t. 038 - 4215098
m. 06 307 63938

» info@yogazwolle.nl
» Meer gegevens

Volg ons via

Cursussen in 2019

Yoga Zwolle heeft tal van cursussen op het programma staan. Wij geven Mindfulness MBSR-trainingen, Zwangerschapsyoga, Power Flow yoga, Hatha yoga, Yoga Nidra, Ontspanningsyoga, Yoga voor Mannen, Yin Yoga Yin Yang yoga en Kinderyoga van 4-8 jaar en 9 -12 jaar.

Regelmatig organiseert Yoga Zwolle workshops Power Flow en workshop lachmeditaties.

Compleet Overzicht
Top