Workshops

Satyananda yoga

In 2017 geeft Carolyn van de Wijngaert met een team van gekwalificeerder Satyananda yoga teachers, trainingen aan erkende yogadocenten in de specifieke Yoga Nidra ontspanningstechniek.
Yoga Nidra komt oorspronkelijk uit deze rijke Satyananda Yoga traditie van de Bihar School of Yoga in India.

Deze trainingen staan onder leiding van Swami Vedantananda Saraswati en worden op verzoek van de Swami georganiseerd, om deze bijzondere en heel effectieve ontspanningstechniek zo zuiver mogelijk door te geven.
De naam Yoga Nidra wordt tegenwoordig veelvuldig gebruikt, terwijl het dikwijls niet gaat om deze specifieke Satyananda techniek (door Swami Satyananda Saraswati ontwikkeld). Om deze prachtige techniek te bewaken, worden deze bijscholingen, die erkend zijn door de Nederlandse Vereniging van Yogadocenten (VYN) onderwezen door dit speciale docententeam. Zij worden hiervoor opgeleid door Swami Vedantananda, om the Yoga  Nidra  Teacher Training te kunnen geven. Zie voor aanmelding en informatie de website http://www.theyoganidra.eu/  
De trainingen in 2017 zijn volgeboekt. In 2018 wordt een nieuwe YNTT georganiseerd. Ben je een erkend yogadocent en wil je graag deze yoga nidra techniek tot in de puntjes leren, meld je dan aan via de website of vraag informatie aan via onderstaand formulier. Carolyn van de Wijngaert zal je dan persoonlijk informeren.


 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 
Top